Antena 3 CNN Life Unde călătoresc românii în această vară. Top destinaţii pentru vara anului 2021

Unde călătoresc românii în această vară. Top destinaţii pentru vara anului 2021

Într-un context tulbure în care valul trei al pandemiei face ravagii, românii sunt cu gândul la vacanţă. Dacă anul trecut gândul la concediu era doar un vis frumos şi greu de atins, în acest an, românii nu mai sunt dispuşi să îşi amâne planurile de vacanţă, mai ales că pe lista destinaţiilor din acest an se află ţări precum: Egipt, Malta sau Istrel.

Unde călătoresc românii în această vară. Top destinaţii pentru vara anului 2021
de Georgiana Adam    |    18 Apr 2021   •   17:55

Românii sunt cu gândul la vacanţă, chiar dacă ţara noastră se confruntă cu valul trei al pandemiei.

"Exstă o mare dorinţă din partea publicului român de a călători. În mod normal, vom călători având fie vaccinul făcut la zi, fie cu un test negativ COVID, nu mai vechi de 72 de ore, fie dacă avem o dovadă prin care demonstrăm că în ultimele 90 de zile am avut coronavirus", a spus Sorin Enea, consultant în turism.

Egipt, Grecia, Malta şi Israel, cele mai căutate destinaţii din acest an

În topul destinaţiilor de vacanţă din acest an se numără Egipt, Grecia, Malta şi Israel, dar şi vacanţele în Bulgaria, Turcia şi Spania sunt la mare căutare. Hotelierii din Bulgaria, Grecia şi Mata sunt dispuşi să suporte o parte din costurile testelor PCR pentru turişti, dar numai dacă aceştia vor sta mai mult de trei zile în vacanţă. 

"Printre cele mai căutate destinaţii de vară în acest an rămân Grecia, Bulgaria, Turcia, Spania", a adăugat consultantul în turism.

Preţurile pentru un sejur de o săptămână pornesc de la 425 de euro

Pentru un sejur de o săptămână în ţări precum Egipt, Grecia sau Malta, preţurile pornesc de la 425 de euro de persoană, iar o vacanţă de o săptămână în Istrael costă în jur de 770 de euro de persoană.

×
Subiecte în articol: romani destinatii vara vacante
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close