Antena 3 CNN Life Vârsta la care se cheltuie cei mai mulți bani. Sigur nu te gândeai la asta

Vârsta la care se cheltuie cei mai mulți bani. Sigur nu te gândeai la asta

Vârsta la care se cheltuie cei mai mulți bani. Sigur nu te gândeai la asta
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
19 Mar 2018   •   15:39

Care este vârsta la care se cheltuie cei mai mulți bani? Un sondaj inițiat recent de o companie britanică de verificare a creditelor a oferit un răspuns surprinzător, dar argumentat.

Mulți tineri se plâng că viața este costisitoare. Dar, chiar și atunci când te apropii de 30 de ani, iar șansele să câștigi mai mulți bani cresc, lucrurile sunt departe de a deveni mai simple.

Compania de verificare a creditelor ClearScore, din Marea Britanie, a chestionat 3.000 de persoane și a constatat că lumea cheltuie cei mai mulți bani la vârsta de 31 de ani, informează realitatea.net.

Conform studiului, s-a dovedit că, atunci când crești, îți asumi mai multe responsabilități, iar totul are un preț mai mare.

Cele mai mari cheltuieli care se întâmplă la 31 de ani sunt legate de: căsătorie (27%), cumpărarea unei case / apartament (25%), nașterea și creșterea unui copil (20%) și cheltuiala legată de luna de miere (14%).

Aproximativ 60 la sută dintre cei chestionați au spus că au trebuit să plătească ei tot, în timp ce 33 la sută dintre persoanele cu vârsta cuprinsă între 25 și 34 de ani au declarat că s-au bazat și pe ajutorul financiar de la părinți.

×
Subiecte în articol: varsta tineri sondaj viaţa
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close