Antena 3 CNN Life Andrei Diaconu, specialist în consultanță spirituală, previziuni teribile: "Am intrat într-un ciclu în care planeta se curăță. U.E. se va fărâmița!"

Andrei Diaconu, specialist în consultanță spirituală, previziuni teribile: "Am intrat într-un ciclu în care planeta se curăță. U.E. se va fărâmița!"

Specialist în consultanță spirituală, life coach și înzestrat cu harul citirii aurei, Andrei Diaconu a fost, în premieră, invitat la Voi cu Voicu.

Andrei Diaconu, specialist în consultanță spirituală, previziuni teribile: "Am intrat într-un ciclu în care planeta se curăță. U.E. se va fărâmița!"
de Georgiana Adam    |    27 Feb 2021   •   21:48

Și-a descoperit harul în copilărie, când a traversat o experiență spirituală, dar a ales să-l ignore, un timp, până când s-a decis să-și pună viziunile despre viitor în slujba oamenilor.

"Va mai dura această nebunie (generată de pandemia de coronavirus, n.r). La nivel energetic, noi am intrat în alt plan. Am intrat din 4D în 5D.

Andrei Diaconu: Planeta a intrat într-un proces de curățire care va dura 12 ani

Ce pățim noi acum este o curățenie.

Majoritatea celor care au contractat virusul sunt oameni care aveau foarte multe traume și frici sau nu aveau o constiință asupra sufletului, cei care trăiesc ca să mănânce, să se uite la un meci sau să mearg în concediu (...)

Este o selecție naturală care a început în 2020 și care va dura 12 ani.

2021 va aduce o oarecare relaxare, din aprile, dar spre iarnă lucrurile se vor înrăutăți. Vom asista la mișcări socio-politice.

Andrei Diaconu: Uniunea Europeană se va fărâmița

Vor fi schimbări de regim. Niște state vor părăsi U.E. Între țările cele mai afectate se vor număra Marea Britanie - care a părăsit Uniunea - și Franța.

În cel mult trei ani Marea Britanie va ajunge foarte rău. Sunt țări care au obținut ce au în prezent prin colonizare, sclavie, cucerire. Mulți oameni au suferit, multe suflete au pierit. Acum este un fel de payback time (vremea răzbunării, n.r.).

Natura își face un proces de curățare. Mai mult decât atât, suntem și prea mulți. Cine spune asta? Planeta (...) Contează nu doar ce e în jurul noastru, ci ce este în interiorul nostru.

Vom vedea anul ăsta cum mulți oamen vor fi foarte deprimați, va crește rata de sinucidere, va crește infracționalitatea, va crește numărul de boli psihice. E ca și pe Titanic, fiecare încearcă să prindă o scândură. E o luptă", a estimat Diaconu.

×
Subiecte în articol: Andrei Diaconu Voi cu Voicu
Parteneri
Marele Premiu al Australiei se vede la Antena 3 CNN
x close