Antena 3 CNN Life Voi cu Voicu. Totul despre misterele și fenomenele inexplicabile din România. Unde se află lespedea de mormânt care este mereu caldă

Voi cu Voicu. Totul despre misterele și fenomenele inexplicabile din România. Unde se află lespedea de mormânt care este mereu caldă

Voi cu Voicu. Totul despre misterele și fenomenele inexplicabile din România. Unde se află lespedea de mormânt care este mereu caldă
Sursa foto: sursa foto: Pixabay.com
09 Iul 2017   •   00:21

România este cunoscută ca fiind zona cu cele mai multe puncte energetice de pe glob, șapte din cele cinsprezece câte sunt în lume. Puncte energetice sau chakre. Globul pămânesc este plin de astfel de linii energetice care se întretaie și se unesc în anumite locuri, acolo unde își ating forța maximă.

Acestea sunt cunoscute ca fiind curenții de inteligență. Specialiștii spun că deasupra României se află una dintre cele mai mari și mai puternice "umbrele" protectoare din lume.

Tot mai multe zvonuri spun că în Munții Bucegi se află cel mai cunoscut triunghi energetic din România cu o putere incredibilă.

Și în Peștera Ialomița se întâmplă lucruri ciudate. Turiștii spun că în mod inexplicabil, aparatele foto sau video nu mai funcționează sau că în poze apar ființe misterioase.

La intrarea în peșteră este un cimitir unde sunt îngropați călugări - se pare că una dintre lespezi este caldă tot timpul.

Mai multe detalii, în materialul VIDEO realizat de Mirela Voicu:

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close