Antena 3 CNN Life ”Vreau să știe toată lumea asta! Este perfect normal și chiar frumos!” - Pozele cu care o mamă a uimit internetul

”Vreau să știe toată lumea asta! Este perfect normal și chiar frumos!” - Pozele cu care o mamă a uimit internetul

”Vreau să știe toată lumea asta! Este perfect normal și chiar frumos!” - Pozele cu care o mamă a uimit internetul
10 Mar 2017   •   14:45

Julie este mamă a doi copii care a trecut prin multe încercări de-a lungul celor două sarcini. Drept urmare, ea și-a dorit să împărtășească pe blogul ei părerile și impresiile cu privire la modificările corporale. Mai exact, femeia a postat cu burta ei aproape în fiecare zi de după ce a adus pe lume al doilea copil.

”Când s-a născut fiul meu, modificările pe care le-a suferit corpul meu m-au luat prin surprindere. Nu era vorba numai despre kilogramele în plus ci și despre deregrările hormonale, oboseala sau emoțiile. Simțeam că abia mai pot face față la orice. Mă gândeam că toate femeile se simt așa. Apoi a fost o presiune uriașă să mă încapă din nou hainele. Așa că la al doilea copil am decis să fac un album foto cu modificările mele corporale. Am făcut asta special pentru ca toate mamele să își dea seama că este normal ce simt și că nu sunt singurele. Mi-aș dori ca fiecare mamă să știe clar că este frumoasă, minunată indiferent de orice” a scris Julie pe blogul său.

Continuarea imaginilor AICI.

×
Subiecte în articol: mama poze poveste
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close