Antena 3 CNN Life Zodiacul chinezesc. Previziuni astrale pentru anul 2016, aflat sub semnul Maimuței de Foc

Zodiacul chinezesc. Previziuni astrale pentru anul 2016, aflat sub semnul Maimuței de Foc

Zodiacul chinezesc. Previziuni astrale pentru anul 2016, aflat sub semnul Maimuței de Foc
17 Dec 2015   •   23:06

Află care sunt previziunile pentru anul 2016, un an aflat sub semnul Maimuței de Foc, al nouălea element în astrologia chineză, asociat cu ambiția, înțelepciunea, dinamismul și spiritul insațiabil de aventură.

Aflat sub semnul Maimuței de Foc potrivit zodiacului chinezesc, anul 2016 va fi unul în care vei simți din plin energie. Odată cu intrarea în Noul An chinezesc, în prima Lună Nouă din zodia Tigrului, deci din 8 februarie, vei simți o evoluție pe toate planurile, mai ales în cel profesional, cu atât mai mult cu cât creativitatea și calitățile personale vor fi mai bine puse în valoare. Anul Maimuței de foc se va încheia la 27 ianuarie 2017.

Horoscopul chinezesc pentru anul 2016 - Șobolan

Anul următor îți va fi favorabil dacă îți urmezi intuiția și te concentrezi pe finalizarea unor planuri mai vechi. Chiar dacă apar multe modificări în viața ta, vei fi activă pe plan profesional. Spre final de an, vei fi implicată în multe activități. Va fi nevoie de multă organizare și prioritizare. Trebuie să faci eforturi pentru ca nimic să nu te distragă, pentru a nu pierde timpul cu inutilități. Dacă-ți cauți un job nou, se ivesc ocazii în a doua jumătate a anului. În dragoste, e posibil să apară ceva probleme, însă vor fi șanse să readuci armonia în cuplu, vorbind mai mult cu partenerul despre neînțelegerile voastre.

Horoscopul chinezesc pentru anul 2016 – Bivol

Va urma un an cu schimbări importante, în care vei cunoaște oameni care te vor stimula să-ți atingi obiectivele. E timpul să faci strategii noi. Indiferent de piedici, îți vei păstra spiritul practic și vei îndrăzni să abordezi altfel situațiile. În plan personal, înțelepciunea te va proteja de decizii greșite. Este important să fii mai optimist și să eviți persoanele care vor doar să te folosească pentru a-și atinge scopurile. Reevaluează unele relații de prietenie anul acesta.

Horoscopul chinezesc pentru anul 2016 – Tigru

Dacă până acum nu ți-ai fixat obiective noi, de la anul sunt mari șansele să fii mai sigură de ceea ce-ți dorești. Vei face schimbări importante pentru a deveni un om mai bun și vei găsi contextul favorabil pentru a duce la final ceea ce-ți propui. Pe de altă parte, nesiguranța se poate să-ți sporească dependența de ceilalți. Nu-ți fie teamă să riști mai mult. În iubire, ai ocazii să legi o relație frumoasă, dacă ești singură, iar de nu ești, te așteaptă unele probleme în cuplu puse pe seama nemulțumirilor adunate.

Continuarea, pe clickpentrufemei.ro

×
Subiecte în articol: zodiac chinezesc
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close