Antena 3 CNN Mediu Antena 3 CNN s-a alăturat campaniei de reciclare şi împădurire în Iride Business Park

Antena 3 CNN s-a alăturat campaniei de reciclare şi împădurire în Iride Business Park

Antena 3 CNN s-a alăturat campaniei de reciclare şi împădurire organizată de CPI Property Group. Timp de cinci zile, angajaţii postului nostru de televiziune s-au mobilizat şi au reuşit să strângă împreună cu celelalte firme, care au sediul în Iride Business Park, zece tone de hârtie pentru reciclat şi să planteze totodată zeci de copaci.

Antena 3 CNN s-a alăturat campaniei de reciclare şi împădurire în Iride Business Park
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Delia Bulgaru    |    18 Mar 2023   •   08:29

Complexul Iride Business Park găzduieşte 21 de clădiri în care lucrează peste o mie de oameni. Anual, de aici ajung în coşul de gunoi peste 365.000 de coli de hârtie, echivalentul a trei copaci.

Pentru a creşte gradul de conştientizare referitor la această risipă, CPI Property Group, compania care deţine complexul, a lansat o competiţie între firme: cine poate colecta pentru reciclare cea mai mare cantitate de maculatură utilzată.

"Concusul a constat în reciclarea, timp de o săptămână, şi măsurarea cantităţilor de hârtie reciclată şi toţi cei care au participat alături de noi au plantat pomi. A fost strânsă o cantitate de aproximativ zece tone de hârtie", a declarat Mihaela Tutilă, account director CBRE România.

Din dorinţa de a răsplăti natura, angajaţii care lucrează în interiorul complexului şi-au asumat obiectivul ambiţios de a creşte pădurea Iride.

Din partea Antena 3 CNN, colega noastră, Dela Bulgaru, a fost cea care a participat la acţiune şi a plantat doi copaci.

În total, au fost plantaţi 30 de arbori în incinta complexului de birouri.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close