Antena 3 CNN Mediu Campanie a Ministerului Mediului despre colectarea separată a deşeurilor, promovată de vloggerul Mircea Bravo

Campanie a Ministerului Mediului despre colectarea separată a deşeurilor, promovată de vloggerul Mircea Bravo

Vloggerul Mircea Bravo promovează pe TikTok o campanie iniţiată de Ministerul Mediului privind colectarea separată a deşeurilor.

Campanie a Ministerului Mediului despre colectarea separată a deşeurilor, promovată de vloggerul Mircea Bravo
Sursa foto: Facebook Mircea Bravo
de Alexandra Dima    |    23 Mar 2023   •   14:43

Vlogerul Mircea Bravo promovează colectarea separată a deşeurilor pe platforma de socializare TikTok, printr-un filmuleţ despre cum să-i spui iubitei că nu găteşte bine. Mini-clipul său a adunat mii de vizualizări în doar câteva minute.

Campania naţională ”Reciclăm în România” este iniţiată de Ministerul Mediului, pentru a educa oamenii despre cum ar trebui să gestioneze deşeurile, în fiecare casă. Campania urmăreşte, de asemenea, creşterea gradului de conştientizare publică faţă de colectarea separată a deşeurilor, folosind umorul şi platforme sociale noi, precum TikTok, pentru a ajunge la cât mai mulţi tineri. 

@mirceabravo Urmăriți @Reciclam in Romania pentru sfaturi despre colectarea separată. Cu iubita vedeți voi cum vă descurcați... #mirceabravo #iubita #mancare #reciclare ♬ original sound - Mircea Bravo

Ministerul Mediului a lansat campania naţională ”Reciclăm în România” la sfârşitul anului trecut. ”Responsabilitatea este mai uşor de aruncat decât deşeurile, dar dacă suntem cinstiţi cu noi înşine şi ştim că avem o problemă, numai atunci putem începe să o rezolvăm. Preţul necolectării separate se plăteşte de fiecare dată de cetăţeni”, a afirmat, la acel moment, ministrul Mediului, Tanczos Barna.

Mai multe informaţii despre gestionarea deşeurilor pentru a colecta cu adevărat, separat, sunt disponibile pe www.reciclaminromania.ro.

×
Subiecte în articol: Mircea Bravo colectare selectivă
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close