Antena 3 CNN Meteo Alertă meteo 14 octombrie 2021. Cod portocaliu de ploi puternice în București și 10 județe

Alertă meteo 14 octombrie 2021. Cod portocaliu de ploi puternice în București și 10 județe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis Cod galben şi portocaliu de ploi puternice în mai multe judeţe. Bucureștiul și 10 județe vor fi, de joi până sâmbătă, sub alertă Cod portocaliu de averse.

Alertă meteo 14 octombrie 2021. Cod portocaliu de ploi puternice în București și 10 județe
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Dima    |    14 Oct 2021   •   10:56

Este din nou alertă în Capitală şi mai multe judeţe din ţară. Începând de joi ora 13.00 – sâmbătă ora 14.00, este Cod galben de ploi.

În Oltenia, Muntenia, local în sudul Banatului și în Dobrogea, precum și în Carpații Meridionali și de Curbură, va ploua pe arii extinse și se vor acumula cantități de apă ce vor depăși 25...35 l/mp și pe arii restrânse 35...40 l/mp.

În regiunile sudice temporar vântul se va intensifica, cu viteze de 45...55 km/h.

În a doua parte a zilei de joi și în noaptea de joi spre vineri în Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură, la altitudini mai mari de 1700 m, vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă.

În același interval, în județele Teleorman, Olt, Giurgiu, Călărași, Dolj, Ilfov și municipiul București și în special în jumătatea sudică a județelor Argeș, Dâmbovița, Vâlcea și Gorj va ploua abundent și se vor acumula cantități de apă în general de 40...60 l/mp.

×
Subiecte în articol: meteo vreme cod portocaliu București ploaie
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close