Antena 3 CNN Meteo Alertă meteo de urgenţă extremă. Cod roşu de vijelii, ploi torenţiale şi grindină în mai multe localităţi din ţară

Alertă meteo de urgenţă extremă. Cod roşu de vijelii, ploi torenţiale şi grindină în mai multe localităţi din ţară

Meteorologii au emis joi seara o avertizare meteo de urgenţă extremă. Este Cod roșu de vijelii, ploi torenţiale şi grindină începând cu ora 21:00 pentru mai multe localităţi din ţară.

Alertă meteo de urgenţă extremă. Cod roşu de vijelii, ploi torenţiale şi grindină în mai multe localităţi din ţară
Sursa foto: Pixabay.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Iul 2021   •   20:59

 Autorităţile fac apel la populaţie să evite deplasările și să se ia măsuri de autoprotecție. Se recomandă să rămânem în locuințe sau în alte spații care să asigure protecția.

Cod roșu intră în vigoare la ora 21:00 şi sunt aşteptate averse torențiale care vor cumula 40-50 de l/mp pătrat, descărcări electrice, grindină, vijelii ce vor atinge 80/100 de km la oră. Acolo unde este posibil se transmite mai ales celor din Iași să stea departe de copaci de semne de circulație de linii de electricitate și alte obiecte.

Din judeţul Iaşi sunt vizate localităţile :Tomești, Holboca, Ciurea, Miroslava, Lețcani, Popricani, Voinești, Dumești, Valea Lupului, Mogoșești, Ungheni, Victoria, Rediu, Horlești, Bârnova, Golăiești, Aroneanu, Țuțora.

×
Subiecte în articol: meteo cod rosu
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close