Antena 3 CNN Meteo Alertă meteo. Vin furtuni și vânt puternic până la 105km/h

Alertă meteo. Vin furtuni și vânt puternic până la 105km/h

Meteorologii vin cu vești proaste privind vremea din România. Aceasta se schimbă radical și, în plus, ne aduce fenomene extreme.

Alertă meteo. Vin furtuni și vânt puternic până la 105km/h
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    14 Sep 2022   •   19:47

Joi, 15 septembrie, temperaturile vor crește peste medie în cea mai mare parte a țării, însă vor exista și intensificări ale vântului în toate regiunile, precum și ploi și furtuni în vest, centru și în nord.

Intensificările vântului vor fi prezente în toată țara, cu până la 40-50km/h, însă în zonele de munte, precum și local în nord, centru și est rafalele vor fi puternice, cu până la 65-75 km/h. În zonele înalte de munte tafalele vor ajunge până la 90km/h, iar în Carpații de Curbură chiar până la 105km/h, potrivit meteoradar.ro.

În toate regiunile, temperaturile vor fi peste media acestei perioade, iar în sud vor ajunge până la 34 de grade, izolat, în Oltenia, chiar până la 36 de grade.
În vestul, nordul și centrul țării va ploua abundent, iar seara și noaptea către vineri vor fi furtuni puternice însoțite de descărcări electrice. Precipitațiile vor continua și vineri în aceste regiuni.

×
Subiecte în articol: meteo
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close