Antena 3 CNN Meteo Alertă de vânt puternic în mai multe zone din ţară. Rafalele vor depăşi 100 km/h

Alertă de vânt puternic în mai multe zone din ţară. Rafalele vor depăşi 100 km/h

Mai multe judeţe din ţară sunt sub atenţionare de vânt puternic până la ora 13:00.

Alertă de vânt puternic în mai multe zone din ţară. Rafalele vor depăşi 100 km/h
Sursa foto: Profimedia
23 Oct 2022   •   09:51

Meteorologii au instituit cod galben de vânt puternic în mai multe zone din Muntenia și Ardeal. Avertizarea este valabilă în județele Buzău, Gorj, Vâlcea, Caraş-Severin și Hunedoara duminică, până la prânz.

Potrivit avertizării de tipul cod galben, în zonele menționate vor fi intensificări ale vântului cu viteze care vor depăși la rafală 90-100 km/h.

În județul Buzău sunt vizate de avertizarea meterologilor localitățile Nehoiu, Berca, Pătârlagele, Pârscov, Grebănu, Lopătari, Cislău, Topliceni, Calvini, Chiojdu, Beceni, Vintilă Vodă, Scorțoasa, Viperești, Buda, Pănătău, Mânzălești, Bisoca, Cătina, Cozieni, Brăești, Sărulești, Colți, Bozioru, Odăile, Cănești, Murgești, Valea Salciei, Mărgăritești, Chiliile și Pardoși. Avertizarea este valabilă până la ora 13.00.

Cod galben de vânt puternic este și în zonele montane din Gorj și Vâlcea. Avertizarea va fi în vigoare până la ora 12.00.

În Ardeal, vânt puternic este în județele Caraş-Severin și Hunedoara. Avertizarea va expira la ora 13.00 și vizează doar zonele de munte de peste cota 1800 metri din cele două județe.

Schimbare dramatică a vremii: vor fi 28 de grade în pragul iernii

Vremea se schimbă, va fi caldă şi astăzi, cu temperaturi de până la 24 de grade Celsius, iar de săptămâna viitoare, chiar mai caldă de atât. Putem vorbi de temperaturi de vară în pragul iernii.

×
Subiecte în articol: meteo vant alerta vremea
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close