Antena 3 CNN Meteo ANM a actualizat prognoza. Vremea se răceşte accelerat. Cele mai afectate regiuni

ANM a actualizat prognoza. Vremea se răceşte accelerat. Cele mai afectate regiuni

ANM a actualizat prognoza. Vara indiană ia sfârşit, iar octombrie intră pe deplin în drepturi, cu temperaturi ce coboară accelerat.

ANM a actualizat prognoza. Vremea se răceşte accelerat. Cele mai afectate regiuni
Sursa foto: Pixabay
de Alexandra Dima    |    03 Oct 2022   •   09:33

Luni, 3 octombrie, potrivit ANM, valorile termice vor continua să scadă în regiunile sud-estice, iar la nivelul întregii ţări se vor situa în marea lor majoritate în jurul celor specifice perioadei. Vor fi şi averse, posibil însoţite de descărcări electrice, în special în sud-est. Și la București, temperaturile vor scădea și se vor situa în jurul celor specifice perioadei. Cerul va fi temporar noros și vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoţite de descărcări electrice.

Marți, 4 octombrie, conform meteorologilor, vremea va deveni mai rece decât ar fi normal la această dată în cea mai mare parte a ţării. Cerul va avea înnorări și, mai ales ziua, va ploua temporar în majoritatea zonelor, pe arii extinse la deal şi la munte, în centru şi în sud-est şi pe alocuri în restul teritoriului. Vor fi şi averse, iar în regiunile sudice vor mai fi posibile descărcări electrice. În București, meteorologii anunță vreme răcoroasă. Cerul va avea înnorări, temporar va ploua, iar vântul va sufla moderat.

×
Subiecte în articol: meteo vremea
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close