Antena 3 CNN Meteo ANM anunță în ce direcție se va deplasa norul de fum toxic rezultat în urma incendiului de la Glina

ANM anunță în ce direcție se va deplasa norul de fum toxic rezultat în urma incendiului de la Glina

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că vântul va sufla slab până la moderat, astfel că norul de fum din zona Glina se va dispersa și se va deplasa spre nord-est.

ANM anunță în ce direcție se va deplasa norul de fum toxic rezultat în urma incendiului de la Glina
de Mia Lungu    |    30 Mar 2022   •   18:23

Potrivit ANM, de miercuri seara până joi dimineața, la ora 8.00, se apreciază că cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu viteze la rafală de până la 20-25 km/h, din direcție predominant sud-vestică.

Meteorologii spun că evoluția norului de fum din zona Glina, județul Ilfov, va fi de dispersie și deplasare spre nord-est.

Un incendiu de proporții a izbucnit miercuri lângă București. Circulația mașinilor pe centura capitalei în zona Glina este blocată pe ambele sensuri din cauza fumului gros.

Incendiu puternic la marginea Bucureştiului. Traficul auto, blocat în zona Glina | RO-ALERT: Evacuaţi zona, luaţi măsuri de adăpostire şi protecţie

Incendiu violent în județul Ilfov, la un centru de colectare şi reciclare deșeuri din Glina. Potrivit unui mesaj trimis prin RO-ALERT, oamenii sunt sfătuiți să evacueze zona.

Este incendiu la un centru de colectare şi reciclare deșeuri în Glina, Ilfov. Din primele informaţii, ard caroserii de autoturisme şi material lemnos pe o suprafață de aproximativ de 1000 de metri pătrați, fără posibilități de propagare.

La faţa locului au intervenit 9 autospeciale de stingere.

Pentru că sunt degajări mari de fum, circulația mașinilor pe centura capitalei este oprită. De asemenea, localnicii au primit un mesaj Ro-Alert.

"Eliberați căile de comunicații pentru a facilita accesul structurilor de intervenţie. Dacă sunteți în apropiere, evacuaţi zona. Luați măsuri de adăpostire şi autoprotecţie", se arată în mesajul Ro-Alert. 

La rândul său, centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers ale DN Centura București, din cauza unui incendiu produs la Remat Glina, județul Ilfov.

Din primele verificări, nu au rezultat victime. Se fac cercetări pentru stabilirea cauzei producerii incendiului. Valorile de trafic sunt intense.

×
Subiecte în articol: ANM incendiu glina nor de fum dispersie
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close