Antena 3 CNN Meteo Sărbătorile de Paşte vin cu temperaturi de vară | Unde vor fi 24 de grade | ANM anunţă prognoza meteo actualizată

Sărbătorile de Paşte vin cu temperaturi de vară | Unde vor fi 24 de grade | ANM anunţă prognoza meteo actualizată

Sărbătorile de paște vin cu vreme frumoasă. Elena Mateescu, directorul ANM, a anunţat prognoza meteo actualizată. 

Sărbătorile de Paşte vin cu temperaturi de vară | Unde vor fi 24 de grade | ANM anunţă prognoza meteo actualizată
Sursa foto: Pexels | Pixabay
de Claudia Popovici    |    13 Apr 2023   •   17:15

"Mâine este posibil să consemnăm valori apropiate de pragul unei zile de vară, pentru că valorile de temperaturi la nivelul maximelor se vor situa între 14 până la 24 de grade, inclusiv în Capitală, o maximă de 22-24 grade.

Însă începând de după-amiază vor fi posibile și perioade în care aversele vor putea avea caracter torențial, vor putea fi însoțite de descărcări electrice, iar în partea de sud a țării este posibil să consemnăm și căderi de grindină, intensificări ale vântului care local pot lua aspect de vijelie, iar cantitățile de apă pot depăși 25-30l/m².

ANM, prognoza meteo: Cum va fi vremea în Noaptea de Înviere

Pentru ziua de sâmbătă o vreme în continuare caldă, deoarece maximele vor fi cuprinse între 14 până la 20 de grade, iar în noaptea de sâmbătă spre duminică de asemenea valori pozitive în toată țara, valorile fiind cuprinse între două până la 10 grade, cu 7-9 grade în Capitală.

ANM, prognoza meteo: Cum va fi vremea de Paşte

Duminică ne apropiem de normalul termic al perioadei din calendar, respectiv mijlocul lunii aprilie 15-20° dar începând de după-amiază, posibil în partea de sud-est și centru a țării, să consemnăm și perioade în care să semnalăm averse însoțite pe alocuri de descărcări electrice.

ANM, prognoza meteo: Cum va fi vremea în România

Luni și marți vorbim de temperaturi între 10 până la 18 grade minime de asemenea pozitive 5-9-10 grade, inclusiv în Capitală o maximă de 12-15 grade, o minimă de 7-8 grade.

Vor mai fi posibile, temporar, ploi în majoritatea regiunilor, dar în mod special în partea de vest și sud-vest a țării", a spus Elena Mateescu, directorul ANM, în emisiunea Decisiv de la Antena 3 CNN. 

×
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close