Antena 3 CNN Meteo Avertizare meteo ANM! Lista localităților afectate de codul galben de vreme rea

Avertizare meteo ANM! Lista localităților afectate de codul galben de vreme rea

Avertizare meteo ANM! Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis o avertizare cod galben de vremea rea valabilă în mai multe zone ale țării.

de Laura Dinu    |    05 Sep 2023   •   10:09

Avertizarea meteo este valabilă astăzi, între orele 10:00 și 23:00.  

În intervalul menționat în sud-vestul Moldovei, în cea mai mare parte a Munteniei, în zona Carpaților de Curbură și pe litoral vor fi intensificări ale vântului, cu rafale de 55...65 km/h, și izolat de 70 km/h. 

Intensificări ale vântului vor mai fi, temporar, și în restul zonelor din sud și est, cu viteze în general de 45...50 km/h. 

Vremea se încălzește 

Meteorologii anunță însă că vremea se va ameliora, iar valorile termice diurne vor fi mai ridicate decât în intervalul anterior, urmând a se situa în jurul normelor perioadei.  

Cerul va fi variabil, temporar cu înnorãri şi ploi slabe în extremitatea de sud-est a ţãrii, iar, în a doua parte a zilei, pe arii restrânse în zonele montane şi submontane şi izolat în sudul teritoriului.  

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri locale în sud şi sud-est, precum şi la munte (în special în Carpaţii de Curburã), cu rafale în general de 45...60 km/h.  

Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 30 de grade.  

În orele dimineţii, izolat va fi ceaţã, cu precãdere în depresiuni.

×
Subiecte în articol: avertizare ANM
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close