Antena 3 CNN Meteo Avertizare meteo ANM de vreme severă imediată. Care sunt zonele vizate

Avertizare meteo ANM de vreme severă imediată. Care sunt zonele vizate

Avertizare meteo ANM de vreme severă imediată emisă, astăzi, pentru mai multe zone din ţară.

Avertizare meteo ANM de vreme severă imediată. Care sunt zonele vizate
Sursa foto: Hepta | Lucian Muntean
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Ian 2022   •   09:35

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting cod portocaliu, valabilă până la ora 11:00, de vânt puternic.

Avertizarea este valabilă în județul Caraş-Severin, în zona de munte de peste 1800 m, precum și în județul Hunedoara, în zona de munte de peste 1800 m.

Se vor semnala intensificări puternice ale vântului cu rafale care vor depăși 120 - 140 km/h, zăpadă spulberată, vizibilitate redusă.

Vântul va pune probleme şi în alte zone ale ţării pentru că toată zona montană se află sub atenţionarea unui cod galben de vânt puternic, dar şi jumătatea vestică a Moldovei.

Rafalele vântului vor ajunge la aproximativ 70 de km/h.

Cea mai scăzută temperatură a fost înregistrată, astăzi, la Topliţa, cu -14 grade Celsius. -12 grade au fost şi la Miercurea Ciuc, dar şi -7 grade la Arad.

Temperaturile vor fi în continuare foarte scăzută, vom avea în continuare o vreme foarte rece. În timpul nopţilor, temperaturile ar putea atinge chiar şi -20 de grade Celsius.

Un val de ninsori este în extindere, astăzi, în România. Va ninge în zonele montane, dar şi în restul regiunilor pe spaţii restrânse, mai ales în zona Moldovei, inclusiv în regiunile sudice şi sud-estice este posibil să ningă slab.

×
Subiecte în articol: meteo vremea ANM
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close