Antena 3 CNN Meteo Avertizare meteo cod galben de vijelii și ploi în noaptea de Înviere. Lista județelor și localităților afectate

Avertizare meteo cod galben de vijelii și ploi în noaptea de Înviere. Lista județelor și localităților afectate

Nouă județe din România, plus Bucureşti, se află sub o avertizare meteo cod galben de vreme severă în următoarele ore. În alte trei județe a fost emisă o avertizare de cod galben de vijelii.

de Ioana Mircea    |    04 Mai 2024   •   16:42

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță vijelii și ploi până diseară la ora 19.00, în județele Teleorman, Constanța, Călărași, Ialomița Brăila, Buzău, Prahova, Ilfov, Giurgiu.

Totodată este valabilă o avertizare meteo de tip Cod Galben de vijelii în trei județe din vestul țării până la ora 17.00. Mai exact în Arad, în două localităţi Petriș, Săvârșin, în județul Bihor, în 6 localităţi Căbești, Dobrești, Holod, Pomezeu, Răbăgani, Sâmbăta și în județul Hunedoara, în patru localităţi Burjuc, Gurasada, Vorța, Zam. Aici sunt avertizate și descărcări electrice.

"În Muntenia, de asemenea în Dobrogea și chiar și în Capitală vântul ar putea să sufle cu viteza de 50-55 km/h. În general rafalele vor atinge 60-65 km/h.

Pe arii restrânse se va simți vântul și în restul țării la viteze mult mai mici. O dată ce se lasă seara acesta va slăbi în intensitate. Temperaturile vor fi plăcute între 5 și 12 grade Celsius. Mâine va fi o zi destul de plăcută.

Temperaturi între 15 și 25 de grade Celsius. În această noapte este posibil să plouă în Oltenia, Muntenia și Banat", a spus, în direct la Antena 3 CNN, meteorologul ANM, Meda Andrei.

×
Subiecte în articol: avertizare meteo cod galben vijelii
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close