Antena 3 CNN Meteo Caniculă şi temperaturi de foc în mai multe zone | Avertizare meteo în următoarele zile

Caniculă şi temperaturi de foc în mai multe zone | Avertizare meteo în următoarele zile

Avertizare meteo de caniculă, cu temperaturi de peste 37 de grade Celsius, în următoarele trei zile, în mai multe zone din ţară.

Caniculă şi temperaturi de foc în mai multe zone | Avertizare meteo în următoarele zile
Sursa foto: Pixabay
de Alin Tarnovschi    |    05 Aug 2022   •   09:38

Zonele afectate de avertizarea meteo sunt în vestul, sudul şi parte din sud-estul ţării, unde temperaturile vor fi foarte ridicate în următoarea perioadă.

Cel mai cald va fi mâine, când, în aceste zone, vor fi maxime de până la 38 de grade Celsius. Astăzi, temperaturile la nivelul întregii ţări nu vor depăşi 36-37 de grade Celsius, iar disconfortul termic va rămâne foarte accentuat pentru că, odată cu depăşirea indicelui de temperatură-umezeală, şi temperaturile resimţite de noi vor fi mult mai mari.

În Bucureşti, astăzi vor fi 34 de grade Celsius, iar mâine şi poimâine vor fi constante. Şi Capitala se află pe harta de cod galben până duminică seara la ora 21.00.

Rămâne cu aceste valori termice foarte ridicate şi vom avea temperaturi de până la 38 de grade. Duminică, temperaturile vor începe să scadă, însă nu foarte mult.

La mare va fi o vreme ceva mai răcoroasă. La Constanţa, astăzi, sunt prognozate 28 de grade Celsius şi nu ar fi exclus să cadă şi câţiva stropi de ploaie în partea a doua a zilei.

Pentru zona litoralului, meteorologii anunţă temperaturi asemănătoare cu cele de ieri.

×
Subiecte în articol: avertizare meteo ANM canicula ANM
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close