Antena 3 CNN Meteo Cod galben de ploaie, burniță și polei | Trei județe sunt vizate de avertizarea meteo

Cod galben de ploaie, burniță și polei | Trei județe sunt vizate de avertizarea meteo

Meteorologii au emis a avertizare meteo Cod galben de ploaie și burniță cu depunere de polei pentru trei județe ale țării.

Cod galben de ploaie, burniță și polei | Trei județe sunt vizate de avertizarea meteo
Sursa foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    15 Dec 2022   •   08:30

”Cod galben de ploaie și burniță cu depunere de polei!

Meteorologii au emis în acestă dimineață o avertizare meteorologică cu privire la depuneri de gheață în județele Brașov, Covasna și Sibiu valabilă între orele 5.00 și 8.00.

Ploaia înghețată este un fenomen extrem de periculos mai ales pe carosabil și este foarte greu de combătut prin intervenția utilajelor de deszăpezire pentru că materialul antiderapant este acoperit imediat de stratul de gheață.

DRDP Brașov a acționat cu aproximativ 100 de utilaje de deszăpezire în cursul nopții care au răspândit 250 de tone de materiale antiderapante pentru a diminua efectul ploii înghețate.

Vă rugăm să reduceți viteza și să adaptați stilul de condus condițiilor de trafic pe toate sectoarele de drum afectate de ploaie în acestă dimineață”, a transmis DRPD Brașov.

ATENȚIE - COD GALBEN de ploaie și burniță cu depunere de polei

‼️ATENȚIE ‼️ ?COD GALBEN ?de ploaie și burniță cu depunere de #polei❗ ?Meteorologii au emis în acestă dimineață o avertizare meteorologică cu privire la depuneri de gheață în județele #Brașov, #Covasna și #Sibiu valabilă în acestă dimineață, între orele 5.00 și 8.00. ?Ploaia înghețată este un fenomen extrem de periculos mai ales pe carosabil și este foarte greu de combătut prin intervenția utilajelor de #deszăpezire pentru că materialul antiderapant este acoperit imediat de stratul de gheață. ?#DRDPBrasov a acționat cu aproximativ 100 de utilaje de deszăpezire în cursul nopții care au răspândit 250 de tone de materiale antiderapante pentru a diminua efectul ploii înghețate. ‼️Vă rugăm să reduceți viteza și să adaptați stilul de condus condițiilor de trafic pe toate sectoarele de drum afectate de ploaie în acestă dimineață. #CNAIR #totpedrum

Publicată de DRDP Brașov pe Miercuri, 14 decembrie 2022

×
Subiecte în articol: cod galben meteo
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close