Antena 3 CNN Meteo Cod portocaliu de vijelii și grindină | Avertizări meteo pentru jumătate de țară

Cod portocaliu de vijelii și grindină | Avertizări meteo pentru jumătate de țară

Meteorologii ANM au emis o avertizare meteo nowcasting Cod portocaliu de vijelii și grindină pentru un județ din România. Jumătate de țară este sub avertizare meteo Cod galben de ploi.

Cod portocaliu de vijelii și grindină | Avertizări meteo pentru jumătate de țară
Sursa foto: Pixabay
de Andreea Ştefan    |    10 Sep 2022   •   17:26

Avertizarea meteo Cod portocaliu pentru județul Brașov este în vigoare în intervalul 17:15 - 18:00.

Fenomene meteorologice așteptate: averse care vor depăşi 35 ... 40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină, intensificări ale vântului

Județul Braşov: Făgăraș, Rupea, Hoghiz, Recea, Mândra, Voila, Racoș, Jibert, Șercaia, Comana, Hârseni, Viștea, Homorod, Bunești, Părău, Ungra, Șoarș, Lisa, Beclean, Sâmbăta de Sus, Drăguș, Ticușu;

Avertizare meteo Cod galben de la ANM | Ploile și vijeliile lovesc jumătate de țară

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată și cantități de apă însemnate, valabil astăzi, până la ora 23:00.

În intervalul menționat, în Maramureș, Moldova, Dobrogea, local în nordul Transilvaniei, în Muntenia și la munte, vor fi perioade cu averse torențiale.

În regiunile sud-estice, după-amiaza și la începutul nopții vor fi frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 25...30 l/mp și pe arii restrânse 40...50 l/mp.

×
Subiecte în articol: cod portocaliu meteo
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close