Antena 3 CNN Meteo Alertă meteo de vreme severă imediat de la ANM: Cod roșu de ploi torențiale, vijelii și grindină în Suceava

Alertă meteo de vreme severă imediat de la ANM: Cod roșu de ploi torențiale, vijelii și grindină în Suceava

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o alertă meteo Cod roșu de ploi torențiale, vijelii și grindină, care vizează mai multe localități din județul Suceava.

Alertă meteo de vreme severă imediat de la ANM: Cod roșu de ploi torențiale, vijelii și grindină în Suceava
Sursa foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    17 Aug 2021   •   15:35

Alerta meteo Cod roșu a intrat în vigoare la ora 15:10 și este valabilă până la ora 16:00.

Zonele vizate de Codul roșu sunt: Siret, Frătăuții Noi, Frătăuții Vechi, Dornești, Bălcăuți, Grămești, Mușenița.

Se vor semnala: vijelie puternică cu rafale de peste 90 km/h, grindină de medii și mari dimensiuni, averse torențiale care vor acumula peste 35-40 l/mp, frecvente descărcări electrice.

Avertizare meteo de ultimă oră: Cod portocaliu de caniculă, dar și precipitații abundente

Meteorologii au anunțat astăzi caniculă și disconfort termic în aproape toate regiunile țării. De mâine temperaturile vor fi în scădere în aproape toată țara.

Maximele nu vor mai trece de 32 de grade Celsius, în timp ce astăzi se vor opri la 40 de grade în sudul țării, acolo unde este în vigoare codul portocaliu de caniculă și disconfort termic, valabil și astăzi pentru Dolj, Olt, Teleorman și Giurgiu.

Pentru centrul, estul și sud-estul țării se menține codul galben de caniculă și disconfort termic, temperaturi până la 37 de grade.

Începând de astăzi de la ora 10, timp de 24 de ore, meteorologii emit o alertă de cod galben de precipitații abundente care vor cuprinde aproape toate zonele țării. Acest cod galben va fi valabil pentru Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania și cea mai mare parte a Moldovei.

×
Subiecte în articol: cod rosu ploi torentiale
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close