Antena 3 CNN Meteo Cum va fi vremea în vacanţa de Sfânta Maria. Anunţul făcut de meteorologi

Cum va fi vremea în vacanţa de Sfânta Maria. Anunţul făcut de meteorologi

Alina Șerban, meteorolog ANM, a anunțat în exclusivitate la Antena 3, că vremea va deveni din ce în ce mai instabilă. În Capitală va ploua în acest weekend, iar temperaturile nu vor depăşi 33 de grade Celsius.

Cum va fi vremea în vacanţa de Sfânta Maria. Anunţul făcut de meteorologi
Sursa foto: hepta photo agency
de Iulia Gorgorin    |    11 Aug 2022   •   17:07

"Veștile sunt amestecate, aș putea spune. Pe de o parte bune, pentru că va ploua, bune pentru agricultură, mai puțin pentru plimbări. Vremea va deveni din ce în ce mai instabilă.

Dacă astăzi și mâine ploile se semnalează pe arii restrânse și sunt în general slabe cantitativ, sâmbătă duminică și chiar și luni vor fi pe arii din ce în ce mai extinse și, mai mult decât atât, asociate și cu fenomene specifice instabilității atmosferice, adică frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, ploi torențiale care pot depăși și cantități mai însemnate, în special în intervale scurte de timp.

Dar sub aspect termic va fi destul de bine, temperaturi ce se vor încadra în marea lor majoritate în normele caracteristice perioade, acest lucru însemnând maxime de la 23-24 de grade în partea de nord a teritoriului, prin depresiuni, până la cel mult 32-33 de grade în extremitatea de sud și de vest a teritoriului. Și în Capitală vorbim de o vreme normală termic. Temperaturi maxime, de 30 până la 33 de grade.

Foarte probabil ca în zona Capitalei să plouă în acest weekend sâmbătă sau poate duminică, dar vorbim de ploi de vară, adică se pot manifesta cu precădere de după-amiază și seară adică nu o să plouă continuu, vor fi în reprize de ploaie", a anunţat Alina Şerban, meteorolog ANM.

×
Parteneri
Mii de șoferi vor da bani în plus pentru a circula prin România
x close