Antena 3 CNN Meteo De la ger, la temperaturi de primăvară | Elena Mateescu, directorul ANM, anunță de când se încălzește vremea: ”Vorbim deja de valori de 14-15 grade”

De la ger, la temperaturi de primăvară | Elena Mateescu, directorul ANM, anunță de când se încălzește vremea: ”Vorbim deja de valori de 14-15 grade”

Vremea se schimbă radical în România! Trecem de la ger, la temperaturi de primăvară. Directorul ANM, Elena Mateescu, a prezentat prognoza meteo pentru începutul lunii februarie.

de Andreea Ştefan    |    29 Ian 2024   •   17:04

”Vorbim, cel puțin pentru debutul lunii februarie, de o vreme mai caldă decât în mod obișnuit, chiar maxime de 15-16°C.

Dacă de 1 februarie valorile de temperaturi vor atinge în partea de sud, sud-est și est a României 11-12 grade Celsius, același ecart și în zilele următoare, duminică vorbim deja de valori de 14-15 grade, iar săptămâna următoare, luni, așa cum arată informațiile la acest moment, 15-16 grade în sudul extrem, inclusiv în Capitală, o maximă de 14-15 grade.

Până atunci însă, vorbim de o vreme geroasă noaptea și dimineața, o nouă noapte foarte rece, cu valori de temperaturi în depresiuni în jurul la -20 posibil -21 de grade, așa cum am avut și în această dimineață la Întorsura Buzăului, fiind cele mai coborâte valori de până în prezent din această iarnă.

Mâine, de asemenea, o zi foarte rece, maxime între -2 până la 7 grade, dar minimele în continuare, în noaptea de marți spre miercuri, spre -20 de grade în depresiuni. Ultima zi a lunii ianuarie va fi cu valori de temperaturi în creștere ușoară.

Deja vorbim de maxime între -1 până la 12 grade și minime între -8 până la 0 grade, cel mult -15 grade în zonele depresionare din Carpații Orientali”, a declarat Elena Mateescu, directorul ANM, la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: Elena Mateescu meteo ANM
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close