Antena 3 CNN Meteo Elena Mateescu, prognoza meteo pentru noaptea de Înviere și prima zi de Paște

Elena Mateescu, prognoza meteo pentru noaptea de Înviere și prima zi de Paște

Directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu a anunțat în direct la Antena 3 CNN cum va fi vremea în noaptea de Înviere și în prima zi de Paște.

de Ioana Mircea    |    04 Mai 2024   •   20:19

Elena Mateescu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie, vine cu vești bune pentru românii creștini ortodocși care sărbătoresc Paștele. În această seară, în direct, la Antena 3 CNN, aceasta a spus că ne vom bucura de un cer senin în această noapte, în noaptea de Înviere, iar mâine, în prima zi de Paște, vremea va fi frumoasă.

"Vom vorbi de un cer senin pe parcursul nopții care urmează cu temperaturi minime pozitive în toată țara și cu valori încadrate între 3 și 13 grade Celsius, cu cele mai ridicate valori în special în partea de vest a țării, posibil mai coborâte cu 1-2 grade în zonele depresionare din estul Transilvaniei, iar în Capitală o minimă de 9-10 grade Celsius.

Putem să mergem să luăm lumină pentru că avem o probabilitate redusă de precipitații", a spus Elena Mateescu.

Zilele următoare se va încălzi în toată țara. "Mâine va fi o vreme frumoasă. Maximele se vor situa în general între 20 și 26 de grade, mai scăzute pe litoral 16-19 grade. Vorbim de o probabilitate de a avea la nivel local în jumătatea de vest a țării intervale cu precipitații.

A doua și a treia zi de sărbători, vremea va fi în încălzire. Luni și mai ales marți vorbim de maxime la scara întregii țări de 20 până la 28, posibil 29 de grade Celsius în toate zonele extracarpatice", a precizat directorul ANM.

×
Subiecte în articol: Elena Mateescu paste meteo
Parteneri
Angajaţii Guvernului au ieşit în stradă, nemulţumiţi de salarii
x close