Antena 3 CNN Meteo Vreme de toamnă peste România. ANM anunţă unde vor fi cele mai scăzute temperaturi

Vreme de toamnă peste România. ANM anunţă unde vor fi cele mai scăzute temperaturi

Din punct de vedere termic mâine se încheie sezonul din această vară 2021. Directorul ANM, Elena Mateescu a anunţat prognoza pentru următoarele zile.

Vreme de toamnă peste România. ANM anunţă unde vor fi cele mai scăzute temperaturi
Sursa foto: agerpres
de Claudia Popovici    |    30 Aug 2021   •   18:23

"Vorbim îndeosebi pentru partea de vest nord și centru a țării precum și zona montană de o vreme ușor mai rece.

Temperaturile maxime în aceste zone nu vor depăși 20-23 de grade Celsius. Cel mai cald va fi în partea de sud, sud-est a țării.

Consemnăm valori care vor depăși pragul unei zile de vară, peste 25 de grade, iar 28-29 de grade inclusiv în Capitală și în zona litoralului.

Vreme de toamnă peste România

Nu în ultimul rând, primele zile din septembrie păstrează aceeași notă din punct de vedere al regimului de temperaturi, în partea de vest nord centru și zona de munte valori mai mici până la 27 de grade Celsius.

Cele mai mari valori tot în partea de sud și sud est, dar vântul pe parcursul zilei de miercuri va avea intensificări în majoritatea regiunilor, mai ales la munte, la altitudini mai mari unde viteza la rafală va putea depăși 80-90 de km pe oră

Sfârșitul de săptămâna păstrează aceeași evoluție de valori la scara întregii țări între 19-20 până la 28 de grade în partea de sud, vest pentru ca în zilele de luni marți, săptămâna viitoare, în primele zile să aducă din nou temperaturi mai mari de 28 posibil 29 de grade în partea de sud est a țării", a spus pentru Antena 3, Elena Mateescu, director ANM.

×
Subiecte în articol: meteo
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close