Antena 3 CNN Meteo Imagini cu prăpădul făcut de ciclonul din Marea Neagră în Bulgaria

Imagini cu prăpădul făcut de ciclonul din Marea Neagră în Bulgaria

Ciclonul care se formează în Marea Neagră a creat deja fenomene extreme în Bulgaria. Şi meteorologii români avertizează că în zona de est a ţării vom avea parte de ploi deosebit de abundente şi vânt foarte puternic.

Imagini cu prăpădul făcut de ciclonul din Marea Neagră în Bulgaria
de Alexandra Dima    |    17 Iun 2021   •   13:03

În oraşul vecin de peste Dunăre, Ruse, s-au produs inundaţii, miercuri după-amiază. Cu precădere a fost afectată zonă joasă din apropiere de Vama Giurgiu, unde câteva maşini au rămas blocate în apă. Pe bulevardul Marele Atanasov apa a fost atât de mare, încât un localnic a ieşit cu caiacul! 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sursa foto: Meteo Balkans

Sud-estul României, în alertă

”Este posibil ca în continuare în jumătatea estică și mai ales partea de sud-est a țării, mă refer la partea de est a Munteniei, Dobrogea, sudul Moldovei, să fie cele mai afectate, mai ales începând de joi noaptea și pe parcursul zilei de vineri, de cantități de precipitații mai importante și să discutăm pe parcursul perioadei cu precipitații care să depășească în continuare la nivel local 30-50 l/mp și de intensificări ale vântului pe perioada ploilor cu viteză de 45-50 km/h, să vorbim de vijelii și izolat căderi de grindină", a spus Elena Mateescu, directorul ANM la Antena 3.

România, lovită de un ciclon din Marea Neagră. Zonele afectate de furtuni și vânt puternic

×
Subiecte în articol: Bulgaria Ruse Marea Neagrã
Parteneri
Volodimir Zelenski, întâlnire cu Regele Charles la Londra | LIVE
x close