Antena 3 CNN Meteo Prăbușire a temperaturilor după vremea de primăvară. Ce ne așteaptă zilele următoare

Prăbușire a temperaturilor după vremea de primăvară. Ce ne așteaptă zilele următoare

Vremea s-a schimbat radical peste noapte. Astăzi avem temperaturi mult mai scăzute decât ieri. Diferența este de chiar 10 grade.

Prăbușire a temperaturilor după vremea de primăvară. Ce ne așteaptă zilele următoare
Sursa foto: Pixabay
de Adelina Miron    |    20 Feb 2022   •   13:42

Săptămâna următoare se vor înregistra precipitații în general slabe și temperaturile vor scădea până la 3 grade Celsius în anumite zile, a anunțat meteorologul Alina Șerban.

„Acest pasaj frontal care a determinat scăderea valorilor termice pe parcursul zilei de astăzi și apariția precipitațiilor este de scurtă durată. Mare parte a maximelor s-au înregistrat deja, nu vor mai crește pe parcursul zilei de astăzi.

Sisteme noroase sunt active în jumătatea sudică a țării și determină precipitații slabe în general, sub formă de ploaie și ninsoare doar pe crestele montane. Mâine vremea se va încălzi din nou, va depăși 10 grade în mare parte din țară, până spre 16 grade în partea de sud a țării.

În următoarele zile din săptămână vom avea variații termice. Sistemele frontale vor traversa continuu zona țării noastre și vor determina o scădere a valorilor termice marți, miercuri cel mai bine resimțite, când temperaturile maxime vor fi la nivelul întregii țări între 3 și 10 grade. Apar și precipitații sub formă de ploaie în general, sub formă de ninsoare pe crestele montane. Spre sfârșitul săptămânii revin valorile termice.”, a transmis meteorologul ANM Alina Șerban, la Antena 3.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Alina Şerban temperaturi
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close