Antena 3 CNN Meteo Prognoza ANM: Temperaturi de primăvară în toată ţara. Când se schimbă vremea

Prognoza ANM: Temperaturi de primăvară în toată ţara. Când se schimbă vremea

O zi de 17 octombrie cu vreme destul de caldă pentru această perioadă în majoritatea zonelor țării.

Prognoza ANM: Temperaturi de primăvară în toată ţara. Când se schimbă vremea
Sursa foto: Pixabay
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Oct 2022   •   09:41

Vor fi maxime de până la 22 poate chiar 23 de grade prin sud-vestul țării. Temperaturile însă vor fi și mai ridicate mâine și poimâine, acestea ajung la 25 de grade Celsius.

De joi, o masă de aer rece pătrunde în zona țării noastre, iar temperaturile vor fi foarte scăzute, mai ales în jumătatea nordică. În sud se vor atinge valori de până la 16-17 grade cel mult și rămânem cu aceste valori termice până spre finalul acestei săptămâni.

Astăzi însă, 18 grade la Suceava și Cluj-Napoca. Destul de cald și la Timișoara, unde temperatura ajunge la 22 de grade, vorbim de maxime de până la 16-17 grade la Constanța.

Un cer mai mult senin astăzi în majoritatea zonelor țării.

În Capitală, temperatura maximă va fi de 21 de grade.

Mâine și poimâine va fi mai cald, atât marţi, cer senin și 22 de grade, dar şi miercuri când termometrele urcă pânî la 24 de grade Celsius.

Ne liniștim brusc, joi, când în termometre nu vor fi mai mult de 14-15 grade, iar meteorologii anunță și ploaie în zona Capitalei și nu numai. 

La munte sunt 15 grade astăzi la Sinaia, 14 la Predeal și 13 la Rânca. O temperatură destul de bună și o vreme frumoasă. În zonele montane, începând de la mijlocul acestei săptămâni reapar precipitațiile mixte și intensificările de vânt.

Ziua de mâine aduce temperaturi mai ridicate în jumătatea nordică. Vor fi 24 de grade la Suceava și 20 în Baia Mare, cam 18-19 grade la Cluj-Napoca și 20 de grade la Miercurea Ciuc.

Foarte cald mâine în zona de est a Transilvaniei, dar atenție, dimineața începe cu temperaturi negative și cu ceață destul de persistentă. 

×
Subiecte în articol: meteo vremea
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close