Antena 3 CNN Meteo Prognoza meteo în următoarele zile. Vremea se va încălzi în mare parte din țară

Prognoza meteo în următoarele zile. Vremea se va încălzi în mare parte din țară

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru următoarele zile. Se pare că se va încălzi în mare parte din țară, pe parcursul noii săptămâni.

de Ioana Mircea    |    10 Sep 2023   •   08:58

Este vorba despre o vreme care astăzi se mai răcorește prin sud-est, dar temperaturile vor crește din nou în aceste zone de miercuri încolo, când se vor depăși la amiază 30 de grade Celsius.

În acest moment temperaturile se încadrează între 7 și 23 de grade Celsius. Cel mai frig este în zona de est a Transilvaniei, la Miercurea Ciuc. 

Cea mai ridicată temperatură se înregistrează în Dobrogea la Constanța Dig, 23 de grade Celsius. Vremea începe să se încălzească din nou în sudul și sud-estul țării, după ce astăzi valorile termice unt ușor mai scăzute decât cele înregistrate ieri la amiază.

Citește și: Prognoza meteo ANM. Cum va fi vremea în prima zi de şcoală

Sunt anunțate ploi în această seară, în regiunile montane, mai ales în zona Carpaților Meridionali, nu vor fi însemnate cantitativ, dar ar putea fi însoțite de unele intensificări ale vântului.

În București se va înregistra o valoare maximă de 28 de grade Celsius. La noapte cerul va fi variabil iar temperatura va coborî până la 13 grade. Mâine se va menține aceeași maximă. De marți vremea se încălzește și se vor înregistra 32 de grade Celsius.

Pe litoral vremea va fi mai răcoroasă decât în restul zonelor țării. La Mamaia vor fi 24 de grade, 23 de grade la Costinești, 23 la Neptun și 22 de grade la Vama Veche. La munte vor fi înregistrate temperaturi între 18 și 21 de grade pe Valea Prahovei.

Urmează o săptămână cu temperaturi din ce în ce mai ridicate și fără ploi.


 

×
Subiecte în articol: meteo
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close