Antena 3 CNN Meteo Vremea de mâine. Prognoza meteo pentru 14 ianuarie 2021: Va fi rece, ninge, iar zăpada va fi viscolită

Vremea de mâine. Prognoza meteo pentru 14 ianuarie 2021: Va fi rece, ninge, iar zăpada va fi viscolită

Vremea de mâine aduce ninsori, vânt şi vreme rece. Aşa arată prognoza meteo emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) pentru joi, 14 ianuarie, atât în Capitală, cât şi în restul ţării.

Vremea de mâine. Prognoza meteo pentru 14 ianuarie 2021: Va fi rece, ninge, iar zăpada va fi viscolită
Sursa foto: Pixabay
de Georgiana Adam    |    13 Ian 2021   •   14:35

Meteorologii au emis o informare de ninsori în vestul, nordul și centrul țării, valabilă joi şi vineri. La munte se anunță viscol cu rafale de până la 80 de kilometri pe oră. 

În zona de munte, se vor înregistra cantități de 15-20 l/mp și se va depune strat nou de zăpadă, pe alocuri consistent.

În zona montană înaltă, cu precădere a Carpaților Meridionali, vântul va avea intensificări cu rafale, în general, de 60...80 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității.

Vremea de mâine. Prognoza meteo 14 ianuarie 2021

Cerul va avea înnorări şi va ninge, temporar în vest, centru, nord şi la munte, unde se va depune strat nou de zăpadă, iar seara şi noaptea, pe suprafeţe mici, trecător în sudul ţării. 

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, îndeosebi la altitudini mari, unde ninsoarea va fi viscolită şi zăpada spulberată, iar la viteze mai mici, ziua în sud-vest, iar noaptea în nord-est.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -3 şi 3 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -11 şi -2 grade. Dimineaţa, izolat vor fi condiţii de ceaţă. Presiunea atmosferică va continua să crească, dar nu cu mult.

Vremea de mâine. Prognoză meteo 14 ianuarie 2021 București: -5 grade și strat de zăpadă

De joi de la ora 8.00 până vineri la ora 10.00, vremea va fi rece. Cerul va fi temporar noros, iar spre seară și în prima parte a nopții, va ninge slab și se vor depune 1-2 cm de zăpadă peste stratul deja existent. 

Vântul va sufla slab și moderat (rafale de 25-35 km/h). Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimă va fi de -5...-4 grade.
 

×
Subiecte în articol: meteo prognoză meteo 14 ianuarie 2021
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close