Antena 3 CNN Meteo Prognoza meteo 14 martie 2021. Cod galben de ceață în mai multe județe ale țării

Prognoza meteo 14 martie 2021. Cod galben de ceață în mai multe județe ale țării

Sunt multe județe din țară aflate sub cod galben de ceață. Acestea rămân valabile până la ora 10:00. Ceaţa ce determina scăderea vizibilităţii, local sub 200 m şi izolat sub 50 m, ce va favoriza, în funcţie de condiţiile locale, formarea gheţuşului.

Prognoza meteo 14 martie 2021. Cod galben de ceață în mai multe județe ale țării
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    14 Mar 2021   •   08:34

Temperaturile sunt scăzute în zonele cu ceață. Cel mai frig rămâne în zona de est a Transilvaniei. La Joseni, la Întorsura Buzăului, undeva la -4 grade. Ce mai ridicată temperatura se înregistrează la Oravița, în Caraș-Severin, sunt 9 grade.

Va fi o zi plăcută din punct de vedere termic. Foarte cald în toate regiunile țării. Temperaturi de până la 18 grade. Pornesc de undeva de la 7-8 grade Celsius, iar meteorologii spun că cel mai cald va fi în zona de sud a țării.

În Capitală s-a ridicat ceață dar rămânem sub atenționare până la ora 10:00. O zi foarte frumoasă, cu soare și foarte cald. În București temperatura maximă va fi 17 grade Celsius.

Cum va fi vremea în săptămâna 15-21 martie 2021

Temperaturile vor scădea, astfel că la mijlocul săptămânii nu vor mai trece de 7-8 grade. Și vor porni de la 0 grade.

Vobim de precipitații care vor cuprinde încet toate zonele țării. Începând cu duminică seară, aria ploilor se va extinde din zona de vest și sud-vest a țării.

Temperaturile vor fi mai scăzute decât normalul acestei perioade în anumite zone ale țării: cele centrale și vestice. În rest, temperaturile sunt apropiate de normalul perioadei.

Probabil că la munte vor mai fi precipitații sub formă de ninsoare. Pentru că în rest sunt anunțate doar ploi.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo cod galben de ceata
Parteneri
Horoscop 25 septembrie - 1 octombrie 2023, cu Mihai Voropchievici
x close