Antena 3 CNN Meteo Prognoză meteo 22-23 martie 2021. Alertă ANM: frig, ninsori şi lapoviţă

Prognoză meteo 22-23 martie 2021. Alertă ANM: frig, ninsori şi lapoviţă

Este vreme deosebit de rece, cu precipitații moderate și intensificări locale ale vântului, valabilă până marți, la ora 10.00, se arată în informarea ANM.

Prognoză meteo 22-23 martie 2021. Alertă ANM: frig, ninsori şi lapoviţă
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    22 Mar 2021   •   08:52

Meteorologii spun că aria precipitațiilor (15-20 l/mp) va cuprinde treptat sudul și sud-estul țării, unde vor fi ploi, lapoviță și ninsoare. În Carpații Meridionali și de Curbură va ninge și se va depune strat nou de zăpadă peste cel foarte consistent depus anterior.

ANM: Vreme foarte rece în cea mai mare parte a țării

Precipitații, slabe cantitativ, predominant sub formă de ninsoare se vor semnala pe arii restrânse și în Transilvania și în restul zonei montane.

Astfel, vremea va fi foarte rece în cea mai mare parte a țării, iar luni în regiunile sudice și sud-estice valorile termice vor fi cu 10 grade mai scăzute față de mediile climatologice ale perioadei.

Meteorologii anunță că până vineri vremea se va menține deosebit de rece

Meteorologii anunță că până vineri vremea se va menține deosebit de rece, cu temperaturi preponderent negative pe timpul nopților și dimineților. 

Marți și miercuri, vântul va avea intensificări susținute în jumătatea estică și la munte, asociate temporar cu ninsori slabe, spulberând zăpada.
 

×
Parteneri
Românul Adrian Stoica a câştigat America's Got Talent
x close