Antena 3 CNN Meteo Vreme de primăvară, la sfârşit de an. Maxime de 17 grade, pe 30 decembrie 2020. "E nefiresc de cald"

Vreme de primăvară, la sfârşit de an. Maxime de 17 grade, pe 30 decembrie 2020. "E nefiresc de cald"

Vreme aproape de primăvară, miercuri, pe 30 decembrie, în plină perioadă de iarnă. Meteorologii spun că vom avea azi temperaturi ridicate.

Vreme de primăvară, la sfârşit de an. Maxime de 17 grade, pe 30 decembrie 2020. "E nefiresc de cald"
Sursa foto: Pixabay
de Georgiana Adam    |    30 Dec 2020   •   08:32

Cel mai cald va fi miercuri în sudul ţării, unde la prânz meteorologii au prognozat 17 grade, chiar dacă suntem la finalul lunii decembrie.

În Capitală, de asemenea, va fi cald. Chiar dacă de dimineaţă a fost ceaţă şi temperatruile au fost mai scăzute, ne pregătim de vreme caldă la mjlocul zilei. 

Vreme nefiresc de caldă şi la Bucureşti: 16 grade

Pentru prânz, meteorologii au prognozat 15-16 grade la Bucureşti, o vreme nefiresc de caldă la această dată din calendar.

Şi la munte, vremea se încălzeşte, chiar dacă sus, la altitudini mari, vor fi precipitaţii mixte.

În schimb, în estul Transilvaniei sunt temperaturi negative miercuri dimineaţă, dar urmează să mai crească mercurul din termometre.

O vreme mohorâtă va fi în Banat, Crişana şi Maramure, acolo unde miercuri sunt anunţate ploi însemnate cantitativ, de 10-15 litri pe metrul pătrat.

Prognoza meteo de Revelion 2020-2021. Cum va fi vremea în următoarea perioadă

Prognoza meteo de Revelion este gata. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza pentru următoarele două săptămâni, specialiștii anunțând o vreme deosebit de caldă până pe data de 8 ianuarie. 

Prognoza meteo de Revelion arată că la trecerea dintre ani va fi o vreme caldă pentru această dată, dar va ploua mult, cu precădere în perioada 29-31 decembrie.

Vedeţi aici, prognoza meteo pe regiuni.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close