Antena 3 CNN Meteo Prognoza meteo 5 septembrie 2021. Un val de aer rece traversează România astăzi

Prognoza meteo 5 septembrie 2021. Un val de aer rece traversează România astăzi

Prognoza meteo 5 septembrie 2021. Maximele de astăzi vor fi cuprinse între 19 grade, din depresiuni și din nordul Moldovei, și 28 de grade în Banat.

Prognoza meteo 5 septembrie 2021. Un val de aer rece traversează România astăzi
Sursa foto: Pixabay
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Sep 2021   •   09:03

Avem o vreme răcoroasă pentru această perioadă, cu temperaturi mai mici chiar și cu 10 grade Celsius. Un val de aer rece traversează țara noastră și ne influențează regimul termic.

Prognoza meteo 5 septembrie 2021

Meteorologii spun că în jumătatea estică a țării vremea este rece pentru această perioadă, în nord-estul teritoriului, unde vom atinge maxime de 17 grade.

Astăzi, în restul țării, cerul va fi variabil, cu temperaturi normale pentru această dată. Vor fi 24 de grade Celsius în Oradea și 27 la Timișoara. 26 de grade Celsius în Craiova și 21 în Galați.

În București vom atinge astăzi 24 de grade Celsius.

Pe parcursul zilei vor apărea averse slabe la munte și în estul teritoriului. La noapte, temperatura va coborâ până la 19 grade Celsius.

Se va răci de la o zi la alta. Luni, temperaturile vor porni de la 15 grade Celsius și nu vor depăși mai mult de 24 de grade.

Prognoza meteo 5 septembrie 2021 pe litoral

La malul mării s-a schimbat vremea. Aici temperaturile sunt în ușoară scădere, față de cele înregistrate ieri. 21 de grade vor fi astăzi în Mamaia și 22 în Vama Veche. 

Pe parcursul zilei vremea va fi schimbătoare. Aversele își vor face apariția în cursul după-amiezii și sunt anunțate rafale de vânt ce vor depăți pe alocui 55 de km/h.

Prognoza meteo 5 septembrie 2021 la munte

La munte, temperaturile vor fi cuprinse între 8 grade Celsius, din masivul Ceahlău, și ajung la 14 grade Celsius, în Predeal. Și aici sunt anunțate averse, însă slabe.
 

×
Subiecte în articol: meteo vremea
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close