Antena 3 CNN Meteo Prognoza meteo 6 septembrie - 4 octombrie 2021. Vremea va fi rece săptămâna viitoare, apoi apar semne de vară

Prognoza meteo 6 septembrie - 4 octombrie 2021. Vremea va fi rece săptămâna viitoare, apoi apar semne de vară

Prognoza meteo 6 septembrie - 4 octombrie 2021. Vremea în week-endul care se apropie şi toată săptămâna viitoare va fi una rece pentru această perioadă, arată prognoza meteo realizată de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Prognoza meteo 6 septembrie - 4 octombrie 2021. Vremea va fi rece săptămâna viitoare, apoi apar semne de vară
Sursa foto: Getty Images
de Georgiana Adam    |    03 Sep 2021   •   08:19

Prognoza meteo 6 septembrie - 4 octombrie 2021 a fost publicată vineri de ANM.

Temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade în nordul Moldovei şi 27 de grade în Banat. Cel mai frig va fi în estul Transilvaniei, în nord-est, dar şi la munte. 

Abia de la jumătatea lunii septembrie, vremea se mai îndreaptă, astfel că temperaturile vor ajunge în unele zone şi la 30 de grade, potrivit prognozei meteo.

Prognoza meteo pentru săptămâna 6 - 13 septembrie 

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile, dar cu o abatere termică negativă ușor mai accentuată în cele extracarpatice.

Regimul pluviometric va fi deficitar în toată țara, dar mai ales în zonele montane.

Prognoza meteo pentru săptămâna 13 - 20 septembrie 

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate, local, în regiunile vestice.

Sunt semnale pentru o vreme de vară cu temperaturi care vor apropia de 30 grade celsius. Cele mai ridicate valori se vor înregistra în Banat, Oltenia, Muntenia, sudul Moldovei şi Dobrogea.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Prognoza meteo pentru săptămâna 20 - 27 septembrie 

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile nord-estice, iar în rest se va situa în jurul celui normal pentru acest interval.

Prognoza meteo pentru săptămâna 27 septembrie - 4 octombrie 

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, posibil ușor mai coborâte în cele nordice.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

×
Subiecte în articol: meteo vreme prognoza meteo
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close