Antena 3 CNN Meteo Prognoza meteo 8-10 februarie 2022. Cât de cald va fi în următoarele zile în Capitală

Prognoza meteo 8-10 februarie 2022. Cât de cald va fi în următoarele zile în Capitală

Prognoza meteo 8-10 februarie 2022. Vremea se va încălzi în Capitală în zilele următoare, astfel că vom ajunge la temperaturi de primăvară.

Prognoza meteo 8-10 februarie 2022. Cât de cald va fi în următoarele zile în Capitală
Sursa foto: pixabay.com
de Georgiana Adam    |    08 Feb 2022   •   13:41

Prognoza meteo 8-10 februarie 2022. Temperaturile maxime ating marţi, 8 februarie, valori de 11 grade în Capitală, anunță meteorologii.

Vremea va fi frumoasă. Cerul se va degaja treptat devenind mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. În ţară, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade.

Miercuri, 9 februarie, cerul va fi variabil, mai mult senin la începutul intervalului, iar vântul va sufla slab până moderat. 

Spre finalul săptămânii, 17 grade

Temperatura minimă va fi, miercuri, cuprinsă între -3 și -1 grad, posibil mai scăzută în zona preorășenească.

Joi, vremea se va încălzi, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade în Capitală şi 17 grade în ţară. 

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Prognoza meteo 7 februarie - 7 martie 2022. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni.

Prognoza meteo pentru săptămâna 7-14 februarie 2022 - Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în nord-estul țării.

Prognoza meteo pentru săptămâna 14-21 februarie 2022 - Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate în nordestul țării, dar și ușor mai coborâte la munte.

Prognoza meteo pentru săptămâna 21-28 februarie 2022 - Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil ușor mai ridicate, local, în regiunile extracarpatice-

Prognoza meteo pentru săptămâna 28 februarie - 7 martie 2022 - Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

×
Subiecte în articol: meteo prognoza meteo vreme
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close