Antena 3 CNN Meteo Prognoză meteo Bucureşti: Temperaturile minime scad până la 13 grade la mijloc de iunie

Prognoză meteo Bucureşti: Temperaturile minime scad până la 13 grade la mijloc de iunie

Meteorologii au actualizat vineri prognoza specială emisă pentru Bucureşti. Până duminică seara se anunță ploi. Temperaturile maxime vor fi de 24 - 25 de grade, iar cele minime de 13 - 16 grade.

Prognoză meteo Bucureşti: Temperaturile minime scad până la 13 grade la mijloc de iunie
de Andreea Cigolea    |    11 Iun 2021   •   10:22

Îndeosebi în cursul după-amiezelor vor fi perioade cu înnorări accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp se vor înregistra cantități de apă de 10...20 l/mp și izolat peste 25 l/mp. Temperaturile maxime vor fi de 24...25 de grade, iar cele minime de 13...16 grade.

Duminică (13 iunie), valorile termice vor fi în scădere astfel încât temperatura maximă va fi de 22...23 de grade.

Estimări meteo pentru vara 2021. Elena Mateescu, director ANM: "Începând cu data de 21 iunie cresc temperaturile"

Elena Mateescu, directorul ANM a vorbit despre inundațiile din cursul zilei de marți. Totodată, ea a prezentat și estimările meteo, pentru următoarele săptămâni.

"În acest an s-au înregistrat cele mai scăzute temperaturi, la data de 1 iunie, din ultimul timp. Cât privește perioada de instabilitate atmosferică accentuată, până vineri seara la ora 23.00 ne vom afla sub incidența unei informări meteorologice ce vizează astfel de fenomene precum averse cu caracter torențial, însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului, ce pot lua local aspect de vijelii și căderi de grindină” a spus Elena Mateescu la Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: București meteo
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close