Antena 3 CNN Meteo Prognoza meteo pentru Crăciun și Revelion! Cum va fi vremea în vacanța de iarnă

Prognoza meteo pentru Crăciun și Revelion! Cum va fi vremea în vacanța de iarnă

Prognoza meteo pentru Crăciun și Revelion. Meteorologii anunță temperaturi din ce în ce mai scăzute pentru ultimele zile din an și primele din 2022. Șansele să plouă sunt reduse la început de ani.

Prognoza meteo pentru Crăciun și Revelion! Cum va fi vremea în vacanța de iarnă
Sursa foto: getty images
de Laura Dinu    |    10 Dec 2021   •   08:54

Meteorologii au emis vineri prognoza pentru perioada 13 decembrie - 10 ianuarie.

Prognoză meteo. Săptămâna 13 – 20 decembrie

Cu excepția regiunilor vestice, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, mai ales în nord-est. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile centrale și nord-estice, dar și deficitar în cele vestice și sud-vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoză meteo. Săptămâna 20 – 27 decembrie

Temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, în regiunile intracarpatice și în sud-estul extrem, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toată țara, dar mai ales în vest și nord-vest.

Prognoză meteo. Săptămâna 27 decembrie – 3 ianuarie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în regiunile montane. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice și nordvestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Prognoză meteo. Săptămâna 3 – 10 ianuarie

Mediile valorilor termice se vor situa sub mediile climatologice specifice acestei săptămâni, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare la nivelul întregii țări.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo Crăciun revelion
Parteneri
Horoscop 31 martie 2023. Zodia care iese în evidenţă
x close