Antena 3 CNN Meteo Prognoza meteo pentru luna decembrie. Vremea ne aduce temperaturi peste valorile normale

Prognoza meteo pentru luna decembrie. Vremea ne aduce temperaturi peste valorile normale

Prognoză meteo pentru luna decembrie în România. Meteorologii anunță că, în următoarele patru săptămâni, temperaturile vor trece peste valorile normale ale perioadei în mai multe zone ale României. Cantitățile de precipitații estimate vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, mai spun specialiștii.

Prognoza meteo pentru luna decembrie. Vremea ne aduce temperaturi peste valorile normale
Sursa foto: getty images
de Laura Dinu    |    19 Noi 2021   •   08:57

Prognoză meteo pentru săptămâna 22.11.2021 – 29.11.2021

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în extremitatea de sud-est. Cu excepția regiunilor nord-estice, unde regimul pluviometric va fi normal pentru acest interval, cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare, mai ales în sud-vest.

Prognoză meteo pentru săptămâna 29.11.2021 – 06.12.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în regiunile extracarpatice. În rest, valorile vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile intracarpatice, mai ales în zona Munților Apuseni și în nordul extrem al țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoză meteo pentru săptămâna 06.12.2021 – 13.12.2021

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil ușor mai ridicate în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, dar cu posibilitatea unui ușor excedent, local, în zonele montane.

Prognoză meteo pentru săptămâna 13.12.2021 – 20.12.2021

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

×
Parteneri
Ana Morodan, plasată sub control judiciar după ce a fost prinsă drogată
x close