Antena 3 CNN Actualitate Prognoza meteo pentru următoarele zile

Prognoza meteo pentru următoarele zile

Prognoza meteo pentru următoarele zile
27 Aug 2018   •   20:46

În următoarele zile, vremea va continua să fie călduroasă, cu temperaturi chiar peste mediile specifice perioadei. Nu vor lipsi însă nici ploile.

Marti (28 august)

În cea mai mare parte a Munteniei şi a Dobrogei, precum şi în centrul şi sudul Moldovei, vremea cãlduroasã şi disconfortul termic vor persista, iar indicele temperaturã-umezealã ITU va mai atinge izolat pragul critic de 80 de unitãţi, potrivit Meteoplus.

Temperaturile maxime, la scara întregii ţãri, se vor încadra, în general, între 24 şi 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-est. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse şi descãrcãri electrice în Transilvania, la deal şi la munte, pe arii restrânse în regiunile extracarpatice şi cu totul izolat în rest.

Punctiform se pot înregistra cantitãţi de apã mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în sud-est, dar şi asociat averselor. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 11 şi 23 de grade. 

Miercuri (29 august)

Valorile termice se vor situa în general peste mediile climatologice specifice perioadei, iar în sud şi sud-est vor caracteriza o vreme cãlduroasã.

Cerul va fi variabil, cu înnorãri mai ales dupã-amiaza şi seara când se vor semnala averse şi trecãtor descãrcãri electrice, local la munte, cu precãdere în masivele sudice şi izolat în restul teritoriului, îndeosebi în sud şi est.

Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 şi 21 de grade, mai scãzute în estul Transilvaniei, spre 6 grade.

×
Subiecte în articol: prognoza meteo
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close