Antena 3 CNN Meteo Prognoza meteo actualizată. Directorul ANM anunţă cum va fi vremea de Sărbători

Prognoza meteo actualizată. Directorul ANM anunţă cum va fi vremea de Sărbători

Vremea se răcește considerabil în aproape toată ţara. Directorul ANM, Elena Mateescu, a anunţat cum va fi vremea în perioada următoare, dar şi de Sărbători.

Prognoza meteo actualizată. Directorul ANM anunţă cum va fi vremea de Sărbători
Sursa foto: Antena3/Pexels.com
de Claudia Popovici    |    20 Dec 2021   •   17:41

„Într-adevăr vreme de la o zi la alta în răcire chiar semnificativă. Vorbim de valori sub cele specifice datei din calendar şi anume valori care mâine dimineața în depresiunile din estul Transilvaniei pot coborî până la valori sub -15 grade Celsius până la -6 grade în zona litoralului. Cele mai scăzute valori sunt aşteptate în partea de nord, centru şi est unde local va ger.

Meteo: Val de frig peste România

Vorbim şi de intensificări ale vântului în Carpaţii Meridionali cu viteze la rafală ce pot depăși 80-90 km/h viscolind zăpada şi chiar pe parcursul zilei de miercuri şi joi este posibil să consemnăm cele mai scăzute valori de până în prezent din acest an din debutul primei luni din iarna 2021-2022. 

Inclusiv în Capitală este de așteptat să înregistrăm valori care să coboare sub -9 posibil -10 grade Celsius chiar mai coborâte în zona pre orășenească.

Meteo: Cum va fi vremea de Crăciun

Din 23 o să constatăm o ușoară încălzire chiar apreciabilă, mai ales în Ajunul Crăciunului în toată ţară. Iar dacă în jumătatea de est a ţării vom mai înregistra temperaturi maxime între 0 până la 10 grade în partea de vest, sud-vest a ţării posibile maxime care să ajungă până la 7-8 grade, după care în ziua de Crăciun valori care să caracterizeze o vreme mai caldă, inclusiv în Capitală, 4-5 grade Celsius chiar mai ridicate 6-7 grade în ziua de 25 spre 26 decembrie", a spus Elena Mateescu la Antena 3. 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close