Antena 3 CNN Meteo Prognoza meteo pentru ultimele zile ale lunii august. Anunţul făcut de directorul ANM

Prognoza meteo pentru ultimele zile ale lunii august. Anunţul făcut de directorul ANM

Vremea caniculară continuă să se menţină. În următoarele zile temperaturile vor fi în creştere, şi va fi atins pragul de 35 de grade. În acelaşi timp, în unele zone vor apărea averse torenţiale.

Prognoza meteo pentru ultimele zile ale lunii august. Anunţul făcut de directorul ANM
de Iulia Gorgorin    |    23 Aug 2022   •   17:39

Directorul ANM, Elena Mateescu, a anunţat, în exclusivitate a Antena 3, cum va fi vremea în ultimele zile ale lunii august.

"Sfârşitul lunii august aduce o vreme caniculară în zona ţării noastre, pentru că deja de mâine, temperaturile vor creşte de la o zi la alta.

Mâine vom consemna din nou valori de 35 de grade care reprezintă pragul unei zile de caniculă.

Vorbim în acelaşi timp de perioade de instabilitate atmosferică, pentru că până mâine dimineaţă, atenţionarea meteorologică de cod portocaliu vizează în special nordul Olteniei şi al Munteniei, sudul Banatului, Carpații Meridionali şi de Curbură.

Vor continua aversele torenţiale şi luând în vedere abaterea termică pozitivă de la începutul lunii august şi până în prezent de 2,1 grade faţă de normalul termic, la acest moment pe locul 2 şi urmând ceea ce întâmplă cu siguranţă există o probabilitate destul de ridicată ca luna august din acest an să fie una dintre cele mai călduroase", a anunţat Elena Mateescu, directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în exclusivitate la Antena 3.

Citiţi şi: Prognoza meteo 22 august - 19 septembrie 2022. Vremea se răceşte în următoarele săptămâni

×
Subiecte în articol: vremea meteo Elena Mateescu director anm
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close