Antena 3 CNN Actualitate Prognoza meteo. Vești proaste de la meteorologi: vin din nou ploile

Prognoza meteo. Vești proaste de la meteorologi: vin din nou ploile

Prognoza meteo. Vești proaste de la meteorologi: vin din nou ploile
Sursa foto: foto: Pixabay.com
06 Iul 2017   •   07:23

Prognoza meteo pentru țară

În nordul, centrul şi nord-estul ţãrii şi în zonele montane şi submontane vremea va fi în general instabilã, vor fi înnorãri temporar accentuate, averse şi descãrcãri electrice, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

În sud şi în sud-vest, va fi o vreme cãlduroasã, iar fenomene asociate instabilitãţii atmosferice se vor semnala pe arii restrânse dupã-amiaza şi cu caracter local seara, cu precãdere în Dobrogea şi jumãtatea de est a Munteniei. Izolat va cãdea grindinã, iar cantitãţile de apã vor depãşi 20...25 l/mp. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri locale, în special asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 22...23 de grade în extremitatea de nord a ţãrii şi 33...34 de grade în cea de sud-vest.

Prognoza meteo pentru București

Vremea va deveni cãlduroasã, urmând a se înregistra o maximã termicã în jurul a 31 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa, dar cu înnorãri temporar accentuate în a doua parte a zilei când vor fi posibile ploi de scurtã duratã şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla moderat, dar va avea şi intensificãri de scurtã duratã.

Mai multe detalii, în VIDEO:

×
Subiecte în articol: prognoza meteo
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close