Antena 3 CNN Meteo Prognoza meteo pentru minivacanţa de Sfânta Maria | Anunţul meteorologilor

Prognoza meteo pentru minivacanţa de Sfânta Maria | Anunţul meteorologilor

Avem date noi despre vreme în minivacanța de Sfânta Maria. Iată cum arată prognoza meteo.

Prognoza meteo pentru minivacanţa de Sfânta Maria | Anunţul meteorologilor
Sursa foto: Pexels | Pixabay
de Claudia Popovici    |    12 Aug 2023   •   18:57

Mihai Huștiu, meteorolog de serviciu ANM, a anunţat cum va fi vremea în România în minivacanţa de Sfânta Maria. 

"Vremea se încălzește. Temperaturile trec de 30° la amiază, iar pe timpul nopților, în general, temperaturi peste 10°, doar prin depresiuni să mai fie valori termice în jurul a 7-8° în rest, o vreme plăcută și pe timpul nopților.

Pe litoral temperaturi de 21. 22° în Capitală 16-18° sunt temperaturi de acum normale. În următoarele zile vom vedea cum vremea se încălzește și devine călduroasă. Temperaturile trec de 30° astăzi, aici, în partea de sud și sud-est a țării, 30-31°.

Mâine și în partea de vest a țării temperaturi în jurul a 30° iar luni o vreme călduroasă cam peste tot. În zonele de câmpie de deal temperaturi de 30° și peste 30° mergând până spre 33-34° prin partea de sud-est a țării.

O vreme în ansamblu frumoasă pentru cei care aleg muntele și pentru acei care aleg mare. De asemenea, o vreme frumoasă în aceste zile temperaturile au mai crescut 26°-28° în aer, iar apa mării, iată, în această dimineață avea 21-22° și temperaturile în aer cresc și sunt condiții favorabile pentru creșterea temperaturii apei mării. Posibil ca undeva săptămâna viitoare să atingem din nou valori de 23-24°", a spus Mihai Huștiu, meteorolog de serviciu ANM, la Antena 3 CNN. 

 

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close