Antena 3 CNN Meteo Prognoza meteo pentru weekend. Unde va fi cel mai cald şi unde sunt aşteptate ploi

Prognoza meteo pentru weekend. Unde va fi cel mai cald şi unde sunt aşteptate ploi

Vremea va fi frumoasă în Bucureşti, dar şi în stațiunile de la munte. Iată cum arată prognoza meteo pentru acest weekend.

Prognoza meteo pentru weekend. Unde va fi cel mai cald şi unde sunt aşteptate ploi
Sursa foto: Pixabay.com
de Claudia Popovici    |    21 Oct 2022   •   16:49

"La nivelul întregii țări, pe parcursul zilelor următoare vremea va fi caldă. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 15 și 25 de grade. În stațiunile de pe Valea Prahovei temperaturile maxime vor fi în jur de 18 grade.

Vor fi precipitații seara și noaptea de sâmbătă spre duminică în jumătatea de nord a țării și pe arii restrânse în rest, iar ploile vor avea și caracter de aversă și izolat cantitățile de apă pot depăși 15 litri pe metru pătrat.

Duminică vor fi ploi izolate, de scurtă durată pe parcursul zilei în centru și estul țării, precum și în zonele montane aferente.

Vântul va avea intensificări în noaptea de sâmbătă spre duminică la munte, viteze mai mari urmând a se înregistra pe creste, unde se vor depăși 60-80 km/h, dar pe arii restrânse și în centrul și sudul și sud-estul țării.

Vântul va continua și în ziua de duminică până spre orele serii și se vor atinge rafale de 55-70 de km/h la munte, iar în regiunile extracarpatice și în centrul țării rafalele vor fi de 45 60 km/h", a spus Alexandra Roșioară, meteorolog de serviciu în cadrul ANM

×
Subiecte în articol: ANM prognoza meteo
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close