Record spulberat, în Munții Parâng. Niciodată nu a mai fost înregistrată această temperatură la staţia meteo

de Georgiana Adam    |    23 Feb 2021   •   08:18
Record spulberat, în Munții Parâng. Niciodată nu a mai fost înregistrată această temperatură la staţia meteo Galerie foto (5) Remus Popescu /Salvamont Petroșani

Record lunar spulberat luni, în Munții Parâng. La aproape 1.600 de metri altitudine, a fost cea mai ridicată temperatură înregistrată vreodată în luna februarie la această stație meteorologică.

La 1549 metri altitudine, luni s-a înregistrat o temperatură de +16,8°C, acesta fiind recordul de până acum din luna februarie, la această stație meteo.

Astfel, valoarea termică de luni a depășit cu 1,3°C vechiul record, stabilit chiar anul trecut, pe 17 februarie, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Vremea 22 februarie – 7 martie 2021. Cum va fi prima zi de primăvară calendaristică

ANM a făcut publică, luni, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni.

Dacă în această săptămână, vremea va fi caldă, în unele zile cu temperaturi peste normalul perioadei, de la 1 martie, totul se schimbă.

Astfel, primăvara începe cu temperaturi în scădere, în unele zone din ţară chiar cu valori negative, iar după 1 martie, încep să apară şi precipitaţiile.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close