Antena 3 CNN Meteo România, la extreme: Val de caniculă, dar și ploi, vijelii și inundații! Prognoza meteo în perioada 3-31 iulie

România, la extreme: Val de caniculă, dar și ploi, vijelii și inundații! Prognoza meteo în perioada 3-31 iulie

România, la extreme. Meteorologii anunță val de caniculă, dar și ploi, vijelii și inundații. ANM a emis prognoza meteo pentru perioada 3-31 iulie 2023.

România, la extreme: Val de caniculă, dar și ploi, vijelii și inundații! Prognoza meteo în perioada 3-31 iulie
Sursa foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    30 Iun 2023   •   14:52

Estimări meteo pentru următoarele 4 săptămâni, în perioada 3 - 31 iulie.

Un val de căldură este semnalat în sud, sud-est cu maxime de peste 35 de grade, disconfort termic accentuat și valori resimțite spre 40 de grade.

De asemenea, un nou val de ploi și vijelii este semnalat în regiunile vestice și sud - vestice, cu cantități de apă mai însemnate și risc de inundații.

Prognoza meteo 3 - 10 iulie 2023

Regimul termic se va situa peste cel obișnuit pentru această săptămână în regiunile sudice, estice, nordice și centrale, în timp ce în restul teritoriului va fi în general apropiat de cel normal.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și sud- vestice, iar în restul teritoriului va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână.

Prognoza meteo 10 - 17 iulie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în regiunile estice, sud-estice și centrale, în timp ce în restul țării se vor situa în jurul celor normale.

Regimul pluviometric se va situa în limite normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo 17 - 24 iulie 2023

Mediile valorilor termice vor avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval în estul, sud-estul și centrul teritoriului, în timp ce în rest se vor situa în jurul celor normale.

Regimul pluviometric se va situa în limite normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo 24 - 31 iulie 2023

Mediile valorilor termice vor fi peste cele normale pentru această săptămână în regiunile estice și sud-estice, în timp ce în restul teritoriului se vor situa în jurul celor normale.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice și nordice, iar în restul teritoriului se va situa în limite normale pentru acest interval.

×
Subiecte în articol: meteo prognoza mete canicula
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close