Antena 3 CNN Actualitate Vești bune din partea meteorologilor. Vremea începe să se încălzească

Vești bune din partea meteorologilor. Vremea începe să se încălzească

Vești bune din partea meteorologilor. Vremea începe să se încălzească
02 Apr 2018   •   08:48

Astăzi, prin vest, prin centru și prin estul teritoriului vor mai fi ceva ploi slabe. La munte, în zonele joase, specialiștii vorbesc despre ploaie, iar în zonele ceva mai înale despre lapoviță. Pentru zona montană este valabil și un cod galben de vânt, rafale de peste 1500 de metri altitudine. Vor ajunge chiar la 80-100 de km/h. E posibil să fie și ninsoare, dar pe crestele foarte înalte. 

Informare de vânt este și pentru întreaga țară, valabilă până în această seara, dar cu precădere în Transilvania și Oltenia. 

Temperaturile sunt plăcute în acest moment. Cel mai frig este în Suceava și Miercurea Ciuc, fiind temperaturi de 3 grade, iar cel mai cald este în București și Craiova, fiind valori termice de 8 grade Celsius. Astăzi avem temperaturi minime de șapte grade, iar cele maxime vor ajunge la 17 grade Celsius. 

De mâine începem să vorbim despre temperaturi normale pentru această perioadă.  Marți și miercuri, minimele vor fi de 10 grade, iar maximele de 21-23 de grade Celsius, urmând ca joi temperaturile să fie cuprinse între 11 și 24 de grade Celsius. 

 

×
Subiecte în articol: vesti bune vremea lapovita
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close