Antena 3 CNN Actualitate Vom avea parte de cea mai geroasă iarnă din ultimul SECOL? Ce se va întâmpla în luna decembrie

Vom avea parte de cea mai geroasă iarnă din ultimul SECOL? Ce se va întâmpla în luna decembrie

Vom avea parte de cea mai geroasă iarnă din ultimul SECOL? Ce se va întâmpla în luna decembrie
de O.P.    |    04 Noi 2013   •   10:15

Meteorologii ruşi, care au studiat evenimentele ce ţin de vremea de pe continentul european, ne-au dat o veste care ne-a "îngheţat": vom avea parte de cea mai geroasă iarnă din ultimii 100 de ani.

După zarva provocată de această veste, meteorologii din România ne-au liniştit şi au prezentat populaţiei ce se va întâmpla la nivel termic şi la nivelul precipitaţiilor începând cu a doua jumătate a lunii noiembrie.

Astfel, potrivit directorului ANM, Ion Sandu, după 20 noiembrie este posibil să cadă asupra ţării noastre şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare, pe arii mai extinse, deoarece temperaturile vor fi negative pe timpul nopţii şi foarte scăzute, dar pozitive pe timpul zilei.

Însă se pare că spre sfârşitul lunii vom avea din nou parte de o încălzire uşoară a vremii, dar care nu va dura prea mult.

În luna DECEMBRIE, după data de 10 vom asista la o răcire semnificantă a temperaturilor, iar precipitaţiile sub formă de ninsoare vor cădea pentru început în vestul, centrul, iar mai apoi în tot restul ţării.

Potrivit directorului ANM, informaţiile adunate de meteorologii români şi europeni arată că iarna aceasta va fi una normală din punct de vedere al temperaturilor, iar precipitaţiile se vor situa şi ele în cote normale.





×
Parteneri
Înregistrări șocante de la Spitalul Pantelimon: A murit tot salonul 6!
x close